De-Duivencoach.nl
Nico van Veen

Gastenboek

120 berichten op 6 pagina's
Dick Hamer
23-04-24 18:32:26
Hallo Nico, ik lees je stukken graag en vind het geweldig dat je je nek uitsteekt. Ga vooral zo door!
Groet, Dicky Hamer
Lubbert Bos
02-03-24 19:49:01
Vanmiddag de Duivencoach (Nico) weer op bezoek gehad voor z'n jaarlijkse beoordeling van de duiven en tevens om de kwekers te koppelen. Sinds 2010 komt hij hier en ik denk dat hij weer dik tevreden naar huis is gegaan. We hebben een leuke middag gehad en als de duiven net zo goed gaan vliegen als dat ze beoordeeld zijn, heb ik wederom een goed duivenjaar. Maar die bal ligt natuurlijk bij mezelf. Nico bedankt maar weer!
Lubbert Bos
August Claeys
01-03-24 20:23:54
Hallo Nico
Enkele jaren terug heeft U mij doen inzien dat ik op de verkeerde weg was met alle bijproducten en supplementen die ik destijds verstrekte. Alle producten heb ik inmiddels afgezworen en ik gebruik nu alleen nog maar look, rode bietenpulp en bakkersgist. Mijn duiven stralen van gezondheid. En sindsdien zijn mijn prestaties er hard op vooruit gegaan. Met de jonge duiven was ik afgelopen seizoen 2e kampioen in lokaal Eeklo.
BEDANKT HIERVOOR NICO .
Coen Brugman
07-02-24 22:49:33
Goedeavond Nico het was weer een gezellige duivenmiddag. En mooi om te zien dat je de oude duiven goed beoordeelde. Groet, Coen Brugman
Slavomir Danko
05-02-24 10:09:25
Hallo Mijnheer Van Veen,
Bedankt dat je op de Olympiade in Maastricht wat tijd hebt vrijgemaakt om mij antwoorden op mijn vele vragen te geven. Ik zou mijn vingers moeten oefenen om de spieren te testen volgens uw advies. Eveneens zal ik proberen om meer rekening te houden met de aerodynamica en schouders van de duiven.
Groet van Slavomir (UK)
Bertram Van zuiden
31-01-24 17:15:54
hallo Nico het was gezellig dat je er weer was ik ben blij dat je mij duiven weer eens hebt beoordeeld in het verleden deed je dat vaker ik ben altijd goed geweest met jouw adviezen nogmaals dank
Herman Strikkers
25-01-24 21:59:02
Goedenavond Nico net weer uw verhaal gelezen. Goede informatie waar een ieder wat aan heeft. Ik lees het elke keer met plezier. Ga zo door!!!!! Top Vr gr Herman strikkers
Jelle Posthumus
25-01-24 17:09:55
Hoi Nico,

Je bent deze week bij me geweest, was gezellig om zo de kweekkoppels eens te bekijken. Mooi om te zien dat je beginnende liefhebbers zo goed helpt met deze site en je eerlijke en kundige adviezen.

Gr. Jelle
Ad van Breugel
15-01-24 18:46:08
Hallo Nico
In 1984 haalde ik samen met mijn vader een zestal eieren bij jou in Wijk bij Duurstede waar jij destijds woonde. Ook heb jij een jaar later nog een aantal eieren gebracht. Ik ben als jeugdlid erg succesvol geweest met die duiven en hun nazaten. De Chateauroux kwam rechtstreeks uit die eieren en speelde op de dagfond menige kopprijs. Ook van zijn nageslacht hebben we veel plezier gehad. Hij is zestien jaar geworden. Door de jaren heen hebben we altijd fijn contact gehad. Ook heb je hier nog geselecteerd en een mooie column over ons geschreven. Inmiddels hebben we ons op de grote fond toegelegd en hebben we al een aantal mooie successen behaald. We volgen je vanaf je start met de-duivencoach en lezen je columns en logboeken met veel plezier. Ga zo door en kom je nog eens in de buurt van Vught, dan ben je van harte welkom.
Ad en Sjef van Breugel
Jan Driessen
12-01-24 14:04:49
Na een paar jaar waarin het met de gezondheid niet goed ging, waardoor er voor de duiven weinig energie overbleef, heb ik nu de draad weer opgepakt. Heb het roer omgegooid en ga me op de midfond en de dagfond richten. Ik heb weer contact met Nico opgenomen om me te adviseren en de duiven te beoordelen en te koppelen. Ik had goede ervaringen met hem toen ik me nog op de marathons toe legde en zie de toekomst positief tegemoet. Nico bedankt!
Jan-Willem Steenbergen
10-01-24 11:42:41
Hoi Nico,

Het is alweer enige tijd geleden dat je me begeleid hebt. Ik vond het altijd erg leuk en leerzaam het samen duiven keuren en beoordelen. Ook met het lenen van goede duiven heb je me erg geholpen. Maar waar ik vooral met heel heel veel plezier aan terugdenk zijn de leuke tripjes naar de grote en minder grote hokken. We hebben er samen flink wat kilometers op zitten en van Steenbergen tot roodeschool tot Andijk. Veel goeds en moois gezien. Inmiddels al een tijdje geen duiven meer maar zeker een mooie tijd gehad! Nu lees ik je columns en blijf ik op deze manier nog een beetje betrokken, bedankt!
Remco Abbink
08-01-24 19:26:36
Vandaag ben je bij me geweest om de duiven te beoordelen. Ik vond het gezellig en heb weer één en ander bijgeleerd. Bedankt Nico en volgend jaar doen we het weer wat mij betreft.
Groeten, Remco
Rense Sinkgraven
08-01-24 16:27:41
Beste Nico,
Met zeer veel plezier lees ik je columns en je logboeken. Als ex-duivenmelker waan ik mij weer helemaal in een wereld die ik goed gekend heb. Dat roept nostalgische gevoelens in mij op maar jij voedt ook mijn nieuwsgierigheid naar wat er nu allemaal gebeurt in de duivensport. Dank daarvoor!
Everhard van Pijkeren
04-01-24 23:58:01
Hallo Nico
Weer bedankt voor het keuren en koppelen. Zo’n 40 jaar geleden heb je bij mijn vader al koppels samengesteld waaruit hele knappe duiven zijn gekomen. Door de jaren heen ben je regelmatig langs geweest en heb je menig goed koppel samengesteld. Ook afgelopen jaar een mooi resultaat bij Johan van Grafhorst met een door mij gekweekte duif uit een koppel door jou gezet en waarvan de grootvader nog een duif van jou was. Johan speelde de 1e NPO op Limoges. Een broer ervan doet het bij mij ook erg goed op de overnacht. Ik hoop dat je dit jaar weer zo’n koppel hebt samen gezet.
Groet uit Harderwijk, Everhard
Robert Lynch
04-01-24 19:20:15
Dag Nico
Ik lees met veel plezier uw logboek. Ik vertaal dit naar het Engels omdat ik geen Nederlands kan lezen. Mijn complimenten! Ga door met uw goede werk.
Robert
Gabe Greijdanus
01-01-24 22:53:27
Beste Nico,
Ik heb je leren kennen vanaf het begin van de-duivencoach.nl eind 2009. Bij je hokbezoek was ik aangenaam verrast over je kennis van en ervaring met duiven. Je hebt niet alleen oog voor de duiven maar ook voor de persoon achter de duiven. Zowel voor de hobby liefhebbers als de meer prestatiegerichte melkers. Je rustige persoonlijkheid en interesse in de mens zorgde voor een aangenaam contact. Er werden over en weer ervaringen gedeeld over andere rassen vliegduiven naast postduiven. Jaren later hebben wij nog een keer gesproken in Houten en ook heb ik meegedacht over het woordenboek voor duivenliefhebbers dat jij op je website hebt geplaatst. Ik ben een trouwe lezer van je columns en bezoek regelmatig je website. Ik was aangenaam verrast dat jij me vandaag even belde over een bepaalde duif. Ik waardeer je om wat je doet voor de duivensport, je enthousiasme en kennis maar ook zeker om je brede belangstelling in alles wat met duiven te maken heeft.
Gabe Greijdanus
Bert Teunissen
30-12-23 18:19:39
Hallo Nico
Bedankt voor de column over Ben. Ik ken hem al jaren. Ik was zelf convoyeur bij afdeling 8 en ik heb de contacten met de Ben en de andere convoyeurs altijd als zeer fijn ervaren. Ik moest om gezondheidsredenen stoppen en dat doet erg zeer. Mensen als Ben zal ik erg gaan missen! Fijn dat je over hem een column hebt geschreven! Ik heb die met erg veel plezier gelezen! Ga zo door!!!
Bert
Kleis-jan Rauwerda
30-12-23 08:40:00
Hallo Nico
Fijn dat je weer even langs geweest bent om te selecteren.Was gezellig en zoals altijd informatief en leerzaam. De kwaliteit van de jongen word elk jaar beter.Hoop dat je weer een paar fijne koppelingen kunt samenstellen voor het nieuwe jaar.
Goede jaarwisseling en groetjes Kleis
Cee Nagel
23-12-23 15:50:42
Ik heb Nico leren kennen een aantal jaren op de Beurs toen wij tentoongestelde duiven aan het bekijken waren en toen uitleg kregen over duiven die daar stonden. De verbazing kwam toen hij dingen vertelde zonder ze in de handen te hebben gehad, en dan denk je het zal allemaal wel. Ben toen zijn columns gaan lezen en raakte onder de indruk van zijn benadering van de duivensport. En ik heb regelmatig gereageerd via WhatsApp of mail en heb een bonnetje gekocht en zo is er een fijne band onstaan, met als resultaat dat hij een reportage gemaakt heeft van mijn manier van duiven houden en zijn kijk is voor een groot gedeelte ook de mijne. Er zijn duiven uitgewisseld en hoop daar dit jaar de vruchten van te plukken. Dus ik hoop nog lang te mogen genieten van de expertise van Nico en als er weer vragen zijn weet ik de weg te vinden.
Willem Paul Folkerts
23-12-23 02:04:21
In oktober dit jaar een afspraak gemaakt om de duiven te laten beoordelen.
Dit nadat Nico bij ons in de vereniging was uitgenodigd om van de meeste liefhebbers een aantal duiven te keuren.
Vond dit heel interessant en merkte aan de tekst en uitleg van Nico dat dit niet alleen een theorie is maar dat dit ook met de wedstrijden/kweek weerlegd kon worden dit door jaren lange ervaring en duizenden duiven in de handen te hebben gehad.
Je wil beter met de duiven worden dus Nico gebeld voor een afspraak om mijn vlieg en kweekduiven (vermeerderaars) te bekijken.
Heb die dag veel vragen gesteld en merkte aan ieder antwoord dat Nico wil helpen om beter te worden en het zeker niet voor het geld doet!
Ook op dit moment heb ik nog regelmatig contact en tijdens dit schrijven heeft hij net een berichtje gestuurd met een advies/duiven verkoop.
Bedankt Nico!
Tonen: 5  10   20