De-Duivencoach.nl
Nico van Veen

Gastenboek

76 berichten op 16 pagina's
Djoerd Van der veen
30-09-23 17:41:53
Dag Nico,
Wat een mooie site,we kennen elkaar al een paar jaar,denk dat jouw visie en kijk op duiven , we allemaal nog wel wat van kunnen leren,en zou zeker beginnende liefhebbers aanraden om contact met jouw op te nemen

Groetjes Djoerd vd Veen
Willie van de Boogaard
24-09-23 10:37:25
Ha die Nico
Mooi dat je weer langs bent geweest om de duiven te beoordelen. Een mens heeft er altijd te veel en er zijn maar weinig goede duiven. Daar ben ik inmiddels wel achter. De afgelopen jaren heb ik er gelukkig wel een paar gehad. Van jou en via jouw netwerk kreeg ik duiven waarvan ik veel plezier heb gehad. Vooral met duiven van de combinatie Boonen en Bram Wassenaar heb ik mooie successen behaald. Helaas zit daar nu niets meer van. Ik hoop er met jouw koppeladvies in 2024 weer een paar van zulke te kweken.
Groeten uit Maaskantje,
Willie
Frank Poll
19-09-23 20:25:50
Heey Nico,
Zag je prachtige resultaat met het zelfde soort waar ik in Sevilla Winterrace 8e(niet geactiveerd), 33e, 72e en 125e ben geworden. De moeder duivin van Hielke Postma die ik van je gekregen heb heeft voor meer goede jongen gezorgd, met verdienstelijke resultaat op fondvluchten in het rayon in 2022. Als startende duivenliefhebber zijn adviezen 100% van meer waarde geweest voor resultaten, maar vooral het aanwakkeren van de lol in de duivensport.
Fijn is het dat je jaarlijks even op het hok komt kijken om de kwaliteit te bewaken en kweekkoppels samen te stellen. Hoop nog lang gebruik te mogen maken van je kennis,vaardigheden en ervaringen.
Jan van Bentum
18-09-23 23:20:45
Hoi Nico, een prachtige nieuwe website met wat meer diepgang ook waar zoekers naar inspiratie veel uit kunnen halen. Ik weet dat velen die starten met de hobby zoeken naar het vergroten van kennis, zo ben ik ook op je website gekomen. Onze contacten heb ik altijd als positief en leerzaam ervaren, dank voor je inzet voor de duivensport. Groet, Jan
Harm Berghorst
18-09-23 21:54:43
Ik was enigszins sceptisch toen ik met Nico in zee ging. Met 60 jaar ervaring in de duivensport neem je niet alles zo maar aan. Maar nu nadat Nico hier twee jaar selecteert en koppelt constateer ik een flinke vooruitgang in kwaliteit en prestaties. Dit had ik niet verwacht. Vooral de prestaties in 2023 en met name met de jonge duiven zijn boven alle verwachting en van een niveau dat ik de laatste jaren niet meer heb behaald. Elke week gemiddeld 50 % in de punten en bij alle 9 jonge duivenvluchten één of meer duiven bij de eerste 10. Ik ben zeer tevreden en hoop nog een aantal jaren op dit niveau mee te mogen doen. Nico bedankt!
Tonen: 5  10   20