De-Duivencoach.nl
Nico van Veen

Gastenboek

120 berichten op 12 pagina's
Dick Hamer
23-04-24 18:32:26
Hallo Nico, ik lees je stukken graag en vind het geweldig dat je je nek uitsteekt. Ga vooral zo door!
Groet, Dicky Hamer
Lubbert Bos
02-03-24 19:49:01
Vanmiddag de Duivencoach (Nico) weer op bezoek gehad voor z'n jaarlijkse beoordeling van de duiven en tevens om de kwekers te koppelen. Sinds 2010 komt hij hier en ik denk dat hij weer dik tevreden naar huis is gegaan. We hebben een leuke middag gehad en als de duiven net zo goed gaan vliegen als dat ze beoordeeld zijn, heb ik wederom een goed duivenjaar. Maar die bal ligt natuurlijk bij mezelf. Nico bedankt maar weer!
Lubbert Bos
August Claeys
01-03-24 20:23:54
Hallo Nico
Enkele jaren terug heeft U mij doen inzien dat ik op de verkeerde weg was met alle bijproducten en supplementen die ik destijds verstrekte. Alle producten heb ik inmiddels afgezworen en ik gebruik nu alleen nog maar look, rode bietenpulp en bakkersgist. Mijn duiven stralen van gezondheid. En sindsdien zijn mijn prestaties er hard op vooruit gegaan. Met de jonge duiven was ik afgelopen seizoen 2e kampioen in lokaal Eeklo.
BEDANKT HIERVOOR NICO .
Coen Brugman
07-02-24 22:49:33
Goedeavond Nico het was weer een gezellige duivenmiddag. En mooi om te zien dat je de oude duiven goed beoordeelde. Groet, Coen Brugman
Slavomir Danko
05-02-24 10:09:25
Hallo Mijnheer Van Veen,
Bedankt dat je op de Olympiade in Maastricht wat tijd hebt vrijgemaakt om mij antwoorden op mijn vele vragen te geven. Ik zou mijn vingers moeten oefenen om de spieren te testen volgens uw advies. Eveneens zal ik proberen om meer rekening te houden met de aerodynamica en schouders van de duiven.
Groet van Slavomir (UK)
Bertram Van zuiden
31-01-24 17:15:54
hallo Nico het was gezellig dat je er weer was ik ben blij dat je mij duiven weer eens hebt beoordeeld in het verleden deed je dat vaker ik ben altijd goed geweest met jouw adviezen nogmaals dank
Herman Strikkers
25-01-24 21:59:02
Goedenavond Nico net weer uw verhaal gelezen. Goede informatie waar een ieder wat aan heeft. Ik lees het elke keer met plezier. Ga zo door!!!!! Top Vr gr Herman strikkers
Jelle Posthumus
25-01-24 17:09:55
Hoi Nico,

Je bent deze week bij me geweest, was gezellig om zo de kweekkoppels eens te bekijken. Mooi om te zien dat je beginnende liefhebbers zo goed helpt met deze site en je eerlijke en kundige adviezen.

Gr. Jelle
Ad van Breugel
15-01-24 18:46:08
Hallo Nico
In 1984 haalde ik samen met mijn vader een zestal eieren bij jou in Wijk bij Duurstede waar jij destijds woonde. Ook heb jij een jaar later nog een aantal eieren gebracht. Ik ben als jeugdlid erg succesvol geweest met die duiven en hun nazaten. De Chateauroux kwam rechtstreeks uit die eieren en speelde op de dagfond menige kopprijs. Ook van zijn nageslacht hebben we veel plezier gehad. Hij is zestien jaar geworden. Door de jaren heen hebben we altijd fijn contact gehad. Ook heb je hier nog geselecteerd en een mooie column over ons geschreven. Inmiddels hebben we ons op de grote fond toegelegd en hebben we al een aantal mooie successen behaald. We volgen je vanaf je start met de-duivencoach en lezen je columns en logboeken met veel plezier. Ga zo door en kom je nog eens in de buurt van Vught, dan ben je van harte welkom.
Ad en Sjef van Breugel
Jan Driessen
12-01-24 14:04:49
Na een paar jaar waarin het met de gezondheid niet goed ging, waardoor er voor de duiven weinig energie overbleef, heb ik nu de draad weer opgepakt. Heb het roer omgegooid en ga me op de midfond en de dagfond richten. Ik heb weer contact met Nico opgenomen om me te adviseren en de duiven te beoordelen en te koppelen. Ik had goede ervaringen met hem toen ik me nog op de marathons toe legde en zie de toekomst positief tegemoet. Nico bedankt!
Tonen: 5  10   20